Skydelåger – den mest elegante løsning til skab

Kunne du tænke dig et skab, der ser flot ud og passer til din indretning? En garderobe, hvor der altid er plads til dit tøj, og hvor det ikke ligger i rodede bunker? Så er det måske ikke den traditionelle løsning på store klodsede garderobeskabe, du skal kigge efter.

Her på siden tager vi et kig på, hvorfor du bør kigge nærmere på skydelåger som en mulig løsning til dit nye garderobeskab.

Inden du bare googler derudaf og klikker på de første og de bedste skydelåger, så kan det godt betale sig at sætte sig lidt mere grundigt ind i, hvad du egentlig ønsker af dine låger. Ellers risikerer du at falde for en ”salgstale” fra en forhandler, der måske i virkeligheden ikke ved så meget om lige præcis skydelåger.

Heldigvis har vi her på siden valgt at gå i dybden med netop dette emne, så du er rigtig godt rustet til at få investeret i de skydelåger, der er de helt rette for dig.

Hvis du allerede nu vil se eksempler på flotte løsninger, så klik dig videre til forhandler af skydelåger her.

Hvilke parametre skal jeg vælge mine skydelåger ud fra?

Kort fortalt er der to parametre, som du skal vælge ud fra: Pris og kvalitet.
Desværre findes der skydelåger på markedet, som ganske vist sælges til en billig pris, men hvor kvaliteten også er derefter. Billige skydelåger kan ende med at blive skæve efter et par år, og i værste fald ikke kunne køre ordentlige i skinnerne.

Derfor kan det anbefales, at du går efter nogen skydelåger, som virkelig er produceret i god kvalitet.

På markedet for skydelåger kan du garanteret ret nemt finde meget billige skydelåger til din nye garderobe, som du måske endda kan købe for knap 2.000 kr. Men her skal virkelig du være opmærksom på, om rammen er lavet af stål eller plastik.

Pas på med billige skydelåger der har en ramme af plastik eller stål

Hverken stål eller plastik er optimalt, hvis du tænker at skydelågerne skal bevare en god kvalitet i en lang årrække.

Det skyldes at begge dele er billige materialer, der i sidste ende vil betyde, at dine nye skydelåger ikke sidder stabilt i deres ramme. Derfor vil de komme til at stå og ”vibrere” i rammen, når du har rørt ved dem eller åbnet og lukket dit skab. Med tiden vil det betyde, at de kommer til at sidde skævt og dermed køre rigtig dårligt.

Hvis du går efter god kvalitet for pengene, så kan det anbefales at købe skydelåger, der har en ramme af aluminium. Det er det bedste materiale på markedet, netop fordi det er utrolig stærkt og dermed beskyttet mod slid og skævheder over tid. Sådan nogen skydelåger finder du hos Decoslide.

Vil du se flere eksempler på skydelåger med aluminiumsramme, så klik dig videre til Decoslide. Din nye garderobe er kun et par klik og 48 timer væk!

Skydelåger på mål – passer til din stil

Skydelågerne du kan købe hos Decoslide fås både på mål eller i standardmål. De fleste kan bruge dem i standardmål, som endda kan sendes dig til lynhurtigt – de sendes nemlig direkte fra lageret. Det betyder også at du sparer det fordyrende mellemled, der hedder butikken.


Skydelåger fra Decoslide monteres i en skinne i loftet og en i gulvet. Selvom det måske lyder besværligt, så er det faktisk ret nemt at installere og montere selv. Hvis du løber på problemer undervejs, så er der altid en udførlig vejledning med, og ellers er eksperterne aldrig mere end et telefonopkald væk. Du kan kontakte Decoslide her.

Når du køber garderobeskab med skydelåger fra Decoslide får du muligheden for at indrette hele din garderobe 100% personligt.
Du kan altså opbygge din helt egen garderobeindretning med for eksempel trådkurve, bøjlestænger og smarte hylder, som passer til netop dit tøj og din stil.

Du kan faktisk indrette dit helt eget lille garderobeskab inde bag ved skydelågerne, hvor der er indsat spotlights.

Med din egen helt personlige garderobeindretning får du endelig det overblik og den overskuelighed, som du gerne vil have i din garderobe.

Der er altid mennesker bag skærmen som er klar til at hjælpe dig

Lyder det lidt farligt at købe noget så vigtigt og dyrt, som nyt garderobeskab i en online butik? Det behøver du ikke være bekymret for.

De fleste forhandlere er vant til at kunderne kontakter dem for at blive hjulpet gennem købet. Hvis du er det mindste i tvivl, så skal du derfor ikke tøve med at ringe eller skrive til butikken, for de vil meget gerne hjælpe dig. Du skal gerne have den rigtige løsning i første omgang.

Er du stadig nervøs, så husk på, at du altid har din returret når du køber online. Kontakt Decoslide her. 

Personlig garderobeindretning

Når du vælger at indrette din garderobe med skydelåger, får du den store fordel, at du selv kan indrette din garderobe præcis som du vil. Du kan indsætte trådkurve, hylder, skuffer, skostativer og meget andre i præcis den mængde du har behov for.

Trådkurve og hylder er geniale til at holde styr på dine småting, som ellers normalt ville ende med at ligge hulter til bulter inde i skabet. Bag dine skydelåger er alle dine ting overskueligt arrangeret, så det er nemt at finde hoved og hale i dit tøj og andre sager.

Slut med at stå og lede efter ting, som evig og altid ligge og gemmer sig inde bag ved. Med den rette garderobeindretning, der passer præcis til dig, så får du endelig den overskuelig garderobe, som du altid har drømt om.

Med en helt personlig garderobeindretning bag dine skydelåger bliver det ikke nemmere – du skal bare skyde lågerne til side, og så kan du hurtigt overskuelig hvad du har, og vælge lige præcis det stykke beklædning du har lyst til.

Nu får du hylder og bøjlestang med nok plads

Du har garanteret brug for mere plads på bøjlestangen, end du har nu. Skjorter, kjoler, jakker og fint tøj hører til på en bøjlestang, så det ikke bliver krøllet.

Med din egen garderobeindretning bag skydelågerne styrer du selv hvor meget plads til bøjlestang du har behov for. Selvfølgelig har du en vis begræsning i forhold til hvor meget plads du egentlig har, men overordnet set vil du næsten altid kunne få mere plads på bøjle stang end du får en et færdigbygget skab.

Endnu en god ting ved skydelåger er at du kan få hylder til dine behov. Du kan nemlig installere både små hylder, store hylder eller lige hvad du har behov for.

Selvom garderobeindretning og skydelåger kræver en smule mere tid i opsætning og indkøb, så vil det være det hele værd i den anden ende, når du endelig står med det færdige produkt som du har drømt om.

Skydelåger i soveværelset

Forestil dig dette:
Du skubber dine skydelåger lydløst til side. De har softclose, og de er tunge og lækre i kvaliteten. Bag ved skydelågerne kommer der hele din garderobe frem, som er nem at overskue og du kan allerede se flere forskellige outfits som er perfekte til dagens anledning.

Lyder det godt? Din drøm kan nu komme til virkelighed, og du kan nu få en garderobe som er lige en tand mere lækker end den, som din nabo har. 

Find lækre skydelåger hos Decoslide her

Soveværelset er det rum i huset, hvor de fleste har deres garderobeskab. Derfor er det ikke overraskende, at langt de fleste køber skydelåger netop til soveværelset.

Når du installerer skydelåger i soveværelset, får du en masse fordele, som du ikke har med almindelige skabe. Du behøver nemlig ikke at sørge for ekstra plads ud i rummet til låger der skal kunne åbnes og lukkes.

Derudover får du muligheden for at få et spejl på skydelågen. Ikke bare et af de der små spejle, hvor du alligevel kun kan se din frisure – men derimod et fuldt kropsspejl, så du virkelig kan være sikker på at du altid ser godt ud fra top til tå, inden du skal ud ad døren.

Husk også at du kan indrette din garderobe med skydelåger præcis som du vil med den rette garderobeindretning.

Se dine muligheder for personlig garderobeindretning her

Når du bestiller skydelåger enten på mål eller i standardmål skal de installeret i både loft og gulv. Det vil sige, at de sidder der altså permanent, når de først er der. Eller de er i hvert fald svære at flytte. Denne løsning er derfor mest populær for boligejere.

Bor du til lege eller har du mere lyst til et garderobeskab der nemt kan flyttes, så er der heldigvis råd for det. Du kan købe et almindelige skab med skydelåger og nyde mange af de fordele du får med skydelåger på specialmål.

Billigt garderobeskab med skydelåger

Du kan sagtens få fat i et rigtig godt garderobeskab med skydelåger uden at du behøver investere en formue eller ændre noget permanent ved dit hjem. 

Her har vi fundet dette lækre skab, som sælges hos Ilva. Det koster 5.124 kr. Gå til Ilva her og se flere lækre løsninger. 

Det kan du (også!) bruge skydelåger til

Udover at skydelåger kan bruges til dit garderobeskab, så er der også virkelig mange andre anvendelsesmuligheder. Læs videre her, og find ud af hvordan du kan bruge skydelåger i dit hjem, så du får mere plads til opbevaring, samtidig med at hjemmet faktisk kommer til at virke større.

Her kommer vi med forslag til hvordan du ellers kan bruge dine skydelåger:

Skjule vaskesøjle:

I mange hjem er der nærmest et lille vaskeri med vaskemaskine, tørretumbler og måske et tørrestativ, der står fremme mere eller mindre permanent. Selvom det er nødvendigt, så er det måske ikke det mest dekorative at have i hjemmet. Dæk det hele til med et par skydelåger, og have nem adgang til dine maskiner men uden at du behøver at se på det hele tiden.

Skjule hjemmekontor:

Hjemmearbejde er en del af mange danskeres hverdag, hvilket betyder, at der skal være plads til computer derhjemme. Og selv hvis du ikke har hjemmearbejde, så er det nødvendigt med en plads til computeren, da de fleste ting jo skal og kan ordnes online. Slip for at kigge på dit skrivebord med computer på midt i stuen, og sæt skydelåger op foran.

Det smarte ved skydelåger er at du selv kan vælge farve og design på dem rigtig langt hen af vejen, så de kan blende ind i din indretning uden at du kommer til at ligge særlig meget mærke til dem.

Del et værelse i to

Mange hjem har et stort værelse, som på et tidspunkt ville være mere praktisk som to mindre værelser. Det skyldes ofte at børnene er blevet store, og ikke længere trives med deleværelse. Der kan dog også være masser af andre grunde til det. Uanset hvad din grund er, så kan du nemt og elegant dele et rum i to ved hjælp af skydelåger.

Selvom skydelågerne naturligvis ikke isolere så godt som en væg, så giver det ikke desto mindre meget mere privatliv på hver sin side af skydelågerne.

Gode råd, når du indretter på ny

Det kan være overvældende at indrette huset. Måske har du svært ved at se det hele for dig, eller også er du bange for at budgettet løber løbsk? Læs denne korte guide med gode og brugbare råd, inden du kaster dig ud i at forny boligen.

Læg aviser ud på gulvet!

Ja – det lyder måske skørt. Men hvis du har svært ved at forestille dig hvor meget de nye møbler kommer til at fylde, så er det et lille fif at klippe aviser ud og ligge dem på gulvet der hvor de kommer til at stå. Ikke nok med at ”møblerne” så er nemme at rykke rundt med, du får også hurtigt et rigtig godt indtryk af hvor meget guldplads du har til overs.

Vær ikke bange for at spørge og forhandle

De fleste sælgere er lige så interesseret i at gøre en god handel, som du er. De vil naturligvis gerne sælge dig deres produkter frem for at du går til konkurrenten. Vær derfor ikke bange for at gribe telefonen og spørge ind til både priser på produkter, levering eller muligheder for rabat. Hvis du ikke er vant til det, kan det måske føles akavet først men efter lidt øvelse og en succesoplevelse bliver du hurtig en haj til det!

Læg et budget

Det gode, gamge fornuftigt budget holder stadig. Skriv det i hånden eller i et excelark og find ud af hvad din ombygning eller indretning cirka kommer til at koste. På den måde undgår du at hele budgettet vælter, og du får samtidig en fin ide om hvor meget eller lidt økonomisk råderum du har.

Held og lykke med projektet og dine nye skydedøre!