Skydelåger til mere end bare garderoben

Når du skal indrette dit hjem, så kan du bruge skydelåger til meget mere end i soveværelset, til garderoben. Læs videre her og blive inspireret til en ny indretning i dit hjem.

Skydelåger kører på skinner i gulvet og loftet. Så på denne måde er det frit for dig, hvordan der skal se ud omme på den anden side af lågerne. Du skal ikke gå efter, at lågerne skal fæstnes på indmaden i et skab eller lignende. 

Bryggers

Dit bryggers er sikkert et stort opbevaringssted og et gennemgangsrum. Derfor tænker de fleste ikke yderligere over at kunne skabe struktur og ro i rummet. Der kan snildt flyde med en masse overtøj og sko, samt have en vaskesøjle til at pynte. Hvis du heller ikke synes at synet af overtøj, sko og vaskesøjler er det kønneste, så kan du vælge at gemme det væk bag ved skydelåger. 

Det fantastiske ved skydelåger er at de ikke tager pladsen ud i rummet, fordi det ikke er låger der går udad. Angående pladsen inde bagved, så vil du ikke miste mere eller mindre plads ved at have skydelåger foran dit kaos. På denne måde kan du skabe et mere harmonisk rum, hvor alt rodet er bag ved skydelågerne. Det er herefter vigtigt at du stadig prøver at organisere rodet på bedst mulig vis, så du ikke kommer til at have ting, der presser på, bag på lågerne.

Børneværelset

En skydelågegarderobe på et børneværelse er perfekt i den forstand, at du altid vil kunne komme ind i skabet også selvom der ligger stakke af legetøj lige foran. En skydelågegarderobe kan hurtig og nemt gemme de ting væk på børneværelset, som der ikke lige er brug for eller som børnene ikke skal have for nem adgang til, som fx deres tøj. Et garderobeskab bør ikke optage for meget plads på et børneværelse, der skal rumme sjov, leg og en tryg base, hvor barnet kan sove. 

Badeværelset

Er du en af dem, der opbevarer håndklæder mm. ude på selve badeværelset? Har du måske også din vaskesøjle stående derude? Så kunne det måske skabe et mere minimalistisk udtryk, ved at kunne gemme det lidt væk bagved nogle skydelåger. De kunne eventuelt være i glas eller spejl. På den måde vil du kunne integrere skydelågerne meget mere i indretningen.

De moderne badeværelser er ofte i en størrelse, hvor man sagtens kan sætte skydelåger op. Vi higer i dag mere efter et badeværelse med god plads, så vi har plads til at stå hele familien derude på én gang, uden at stå trængt. Gennem de sidste 10 år har badeværelserne ændret sig til et vigtigt rum i huset, der ikke længere bare skulle have den praktiske funktion med toilet og bad. Nu skal vi gerne have et rum, hvor der er godt med gulvplads, pynt og nipsting, som fx i stuen.

Med opbevaring på badeværelset, kan dette stilrene udtryk godt blive ødelagt, da der ikke skal meget til, før opbevaring kan se rodet ud. Men med skydelåger foran, kan du let beholde det stilrene udtryk på badeværelset. Det er både praktisk, pænt og funktionelt. 

Entreen

Det første rum du møder i dit hjem, det er oftest en entré. Det der typisk skal være plads til i en entré er overtøj, sko og gerne børnenes tasker, paraplyer mm. En masse ting, der hurtigt kan se rodet ud, især når vintersæsonen er i gang, og både jakker og sko er store. Her er det rigtig praktisk med skydelåger, der giver et pænt stilrent udtryk. Skydelåger kan bruges i selv en smal gang, da du ikke har brug for pladsen foran skydelågerne, som ved almindelige låger. 

Med skydelåger med spejl, kan du samtidig få en entré, hvor du kan bruge vægpladsen til andet end et spejle. Så kan der blive plads til malerier, planter, hylder, lysestager eller andet, der gør din entré ekstra indbydende og hyggelig. På denne måde  behøver en entré ikke bare være et sted, hvor du kan opbevare overtøj og går igennem når du kommer hjem. 

Kælderen

En kælder er i mange hjem ikke længere blot et sted, hvor man opbevarer julepynten og de ting børnene er vokset fra. Kælderen er blevet mere til en del af hjemmet, på den ene eller den anden måde. Selvom kælderen ikke er godtkendt til beboelse, så må det godt være et rart sted at være og ikke skræmmende, mørk og ikke særlig indbydende. 

En rigtig godt ide til at få gjort kælderen til et mere ryddeligt sted, kan nemt gøres med skydelåger. Lav en praktisk garderobeopbevaring, hvor du nemt kan få kasser mm. ind på hylder. Få så skydelåger foran og få gemt kaoset væk. På denne måde kan du få en kælder der altid er ryddet op og nem at overskue.