Skuffer til garderobeskabe

Leder du efter praktiske skuffer til garderobeskabe? Så bliv her på siden, hvor vi har taget et kig på forskellige former for skuffer til garderoben, samt hvad du skal være opmærksom på inden du investerer i dine nye skuffer. 

Lækre skuffer med soft luk

En ting der helt sikkert er værd at investere i er soft luk. Soft luk betyder kort fortalt, at dine skuffer ikke kan smække i, men derimod selv standser kort før de lukkes således at de det sidste stykke lukker meget langsomt i.

Det forhindrer både den stressende lyd af en skuffe, der smækker i, men det gør det også svært for små pilfingre at få fingerne i klemme i en skuffe. Kort fortalt er soft bare en rigtig lækker luksus, som bestemt er værd at overveje, når nu du står og skal have nye skuffer til garderoben. 

Køb skuffer med soft luk her. 

Type af skinner

Der er næsten ikke noget værre, end skuffer der binder. Så hvis du gerne vil undgå at hive og slide i dine skuffer for at åbne og lukke dem, så brug for Guds skyld lidt tid på at tjekke hvilke skinner der sidder i dine skuffer. 

Et godt råd er at vælge nogen skinner, der holder skuffen fast, så den ikke ender med at hænge. En skuffe, der hænger er nemlig det sværeste at hive ind og ud og vil med tiden blive rigtig træls at bøvle med. 

Når du køber skuffer fra Decoslide, så får du højkvalitetsskuffer, der vil passe perfekt ind i din garderobeindretning. Det smarte ved skufferne er at de har fuldudtræk – Det vil sige, at du faktisk kan hive dem helt ud, når du skal se hvad du har i dem. 

Den viste skuffe på billedet har en bæreevne på 25 kg. og fås i forskellige størrelser. Prisen starter fra 1.195 kr. Køb her. 

Undgå skuffer med træluk

Når du skal vælge nye skuffer er det en god ide at gå uden om de gammeldags skuffer med træluk. Det vil sige, at de lukkes uden skinner eller lignende, men blot kører på træet.

Denne type lukning medfører desværre tit, at skufferne begynder at binde utrolig meget på ret kort tid. Du kender sikkert følelsen af at hive en skuffe ud i ryk, og lige pludselig er den røget for langt ud, og falder måske endda helt ud af kommoden. Denne situation vil du jo gerne undgå. Så gå efter skuffer med gode skinner, og spørg gerne forhandleren om skinnerne inden du køber. 

Hvilken størrelse skuffe til garderoben er den rette for dig?

Skal dine skuffer til garderoben være dybe, brede eller smalle? Det hele kommer an på dit behov, og hvad du ønsker skufferne skal indeholde.

Langt de fleste er tilfredse med en kombination af forskellige skuffestørrelser. Det vil sige at skufferne til garderoben både er smalle, brede, dybe og så videre.

En god løsning er at vælge at have en smal skuffe øverst til småting som for eksempel solbriller, små tasker, kort og dets lige. Længere nede kan du så have de dybe skuffer med masser af plads til de store ting såsom skuffer eller din samling af tørklæder eller sokker. 

Grebsløse skuffer eller dekorative greb?

En af de helt store beslutninger, der skal træffes når det kommer til dine nye skuffer til garderoben er de greb, som du ender med at vælge. Eller måske ender du med simpelthen at have skuffer helt uden greb? Det er også en meget elegant løsning, hvor man dog skal være opmærksom på de mulige udfordringer.

Grebsløse skuffer til garderoben ser meget elegant ud, men kan ikke desto mindre blive irriterende med tiden og måske især hvis du døjer med gigt i fingrene eller andre gener.

Grebsløse skuffer kræver nemlig at du skal tage ret hårdt fat i skuffen, når den skal åbnes, ligesom det ikke umiddelbart er tydeligt for øjet hvor skuffen starter.

Med et par gode greb er det altid nemt at åbne skuffen, og de kan også være dekorative. Til gengæld er det svært at opnå det helt stilede udtryk, når det kommer til skuffer med greb. 

Kommode med greb fra Ilva. 3.999 kr. Køb her 

Hvem kan bruge skuffer til garderoben?

Stort set alle kan få glæde af skuffer til garderoben! Og det er næsten det bedste. 

I skuffer kan du nemlig opbevare dit tøj, ungernes legetøj eller noget helt andet. Der er frit valg. Det bedste ved skuffer er også, at dine ting er gemt væk, når først de er lagt i skuffen.

Skuffer er altså en genial måde at skabe mere ro og overblik i din garderobe, og det er nok også derfor at så mange ender med netop denne løsning, når de står og skal lave deres garderobeindretning. 

Find meget mere her på siden…

Hvis du ønsker at vide mere om garderobeindretning, så er du ihvertfald endt på den rette side. Her finder du et kæmpe udvalg af garderobeindretning til store og små.