Klædeskab med skydelåger

Et flot og pladsbesparende skab er et klædeskab med skydelåger. Så får du endelig plads til alt dit tøj, sko og overtøj på et sted, men uden at dit klædeskab ender med at fylde alt for meget og se klodset ud i din indretning. 

Men når du er på udkig efter et klædeskab med skydelåger, så er det dog ikke altid det første og det bedste, du skal investere i. Et klædeskab med skydelåger kan nemlig være bygget på flere forskellige måder, og her skal du holde øjnene åbne, når du køber.

Her på siden guider vi dig igennem købet, så du ender med det helt rigtige klædeskab i første omgang. 

Køb dit nye klædeskab med skydedøre hos Ilva, og få leveret lige til døren. 

Derfor skal du vælge et klædeskab med skydelåger

Når du vælger et klædeskab med skydelåger frem for et almindeligt skab, så får du den fordel, at lågerne ikke kommer til at fylde ud i rummet. Desuden kommer skabet til at se meget elegant og stilrent ud, når det er lukket. 

Skydelåger i god kvalitet

Når du skal vælge hvilket klædeskab med skydelåger der er det bedste for dig, så er det vigtigt at du får nogen skydelåger i god kvalitet. Det vil sige skydelåger, der ikke bliver skæve med tiden. Endnu vigtigere er det at skydelågerne sidder godt og stabilt i en god ramme. Ellers risikerer du at lågerne kommer til at sidde ujævnt og “vibrere” i rammen, hver gang du har strejfet dem eller åbnet eller lukket en låge. 

Dette problem kan du komme uden om ved at investere i skydelåger, der er installeret i dit gulv og loft. Dette er den mest oplagte løsning for dig der ejer din bolig, da skydelågerne ikke sådan lige kan tages med igen ved en flytning. 

Du kan købe skydelåger til hjemmet hos Decoslide, der har specialisteret sig i at fremstille de bedste skydelåger til ethvert hjem.

Hjørneklædeskab – perfekt til små soveværelser

Endnu en skøn mulighed for en unikt og pladsbesparende skab er et hjørneklædeskab.

Det er især perfekt til mindre rum eller soveværelser, hvor pladsen er lidt trang. Et hjørneklædeskab kan købes færdigt eller du kan købe skydelåger på mål, så det kommer til at passe perfekt til din bolig.

Klædeskab med spejl

En populær og praktisk løsning er et klædeskab med spejl på en af skydelågerne. Et spejl er meget anvendeligt at have i soveværelset, hvor det er smart at kunne se hvordan du ser ud i fuld figur.

Derudover får et spejl automatisk rummet til at syne større og mere luftigt, hvilket de fleste af os vel ikke har noget i mod. 

Du kan købe klædeskabe med spejl lige her. 

Et klædeskab med skydedør er meget praktisk at have i hjemmet, da man ikke behøvet at tage højde for at lågerne fylder ud i rummet, når man åbner og lukker dem.

Med skydedøre kan du nemt og hurtigt få overblik over din garderobe og alt hvad den indeholder. Med et stort klædeskab har du mulighed for både at opbevare alt dit tøj samt sko, skjorter, tasker og meget mere. Der er ingen begrænsninger. 

Overvej muligheden for et indbygget klædeskab

Et walkin closet eller et indbygget klædeskab er en super mulighed for dig, der har pladsen til det. Så kan du virkelig få dit drømmeskab, hvor du en gang for alle kan få det overblik du altid har drømt om. 

Et indbygget klædeskab kan enten være et lille rum ved siden af soveværelset, eller det kan være et indbygget klædeskab du selv skaber ved hjælp af skydelåger. 

Heldigvis behøver det ikke at være mere svært end som så at bygge dit eget indbygget klædeskab. Online kan du købe skydelåger og installere dem direkte i dit gulv og loft, så du på den måde får skabt et ægte indbygget klædeskab. 

Se muligheden for at bestille skydelåger online lige her. 


Smalt klædeskab

Mange er på udkig efter et smalt klædeskab, som desværre ikke altid er så nemt at finde. Rigtig mange klædeskabe er omkring 60 cm. dybe, hvilket hurtigt kommer til at fylde meget i et lille rum. 

Hvis du ønsker et smalt klædeskab kan du overveje at bruge en kommode eller en reol med kurve i stedet for et traditionelt klædeskab. Disse møbler kan man få i flere størrelser, og det er nok nemmere at finde et der passer til dine ønsker, som måske er et klædeskab 50 cm dybt eller mindre.