Indretning soveværelse & masser af soveværelse inspiration

Her finder du maser af ideer til indretning soveværelse og meget soveværelse inspiration!

Drømmer du om et enkelt, smukt soveværelse, der indbyder til afslapning og hygge? Et soveværelse, hvor du ikke behøver at holde døren lukket, når der kommer gæster? Så er det på tide med ny inspiration til indretning af husets soveværelse.

Læs videre og find ud af, hvordan du får mere plads til opbevaring og et smukt indrettet soveværelse.

Vælg det rigtige garderobeskab – Overvej skydelåger


Selvom vi alle drømmer om et soveværelse med masser af lys, luft og plads, så kan vi nok ikke komme udne om, at der skal være god plads til opbevaring af tøj, sko og andre sager.

Her på siden er vi fortalere for garderobeskabe med skydelåger. På den måde får du nemlig virkelig meget plads til opbevaring i soveværelset, og det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at købe skydelåger til garderobeskabet.

På siden Decoslide kan du vælge mellem alverdens flotte skabslåger. De fleste hjem har en loftshøjde på mellem 210 – 250 cm. Det betyder, at du kan bestille skydelåger til dit hjem, der sendes til dig direkte fra lageret.
Du kan derfor få dem til en billig pris, og have dem allerede om 48 timer!

Køb dine skydelåger billigt allerede i dag 


Men der er meget mere, end bare et flot garderobeskab, der kan gøre, at soveværelses indretningen bliver flot og lækker.

Læs videre og få endnu mere soveværelse inspiration!

Flot og lækker seng

Hvordan ser din seng egentlig ud? Har du et flot sæt sengetøj, som nyder at se på, og som passer i farverne til soveværelses indretningen? Har sengen en smuk sengegavl, der giver øjet ro, når man kigger på sengen?

Nej? Så læs videre og find ud af hvorfor sengens udseende og design har stor betydning for indretningen i soveværelset.

Din seng behøver ikke at være en kolossal klods, som du egentlig hellere vil dække til med et sengetæppe. I dag kan man købe gode, danskproducerede senge online til virkelig gode priser. Udvalget i dag er meget større end de gode gamle boxmadrasser, som vi alle kender så godt.


Ta’ et kig på de flotte kontinentalsenge hos Bedre Nætter. Din seng kan sagtens være en smuk del af din soveværelse indretning.

Se flotte senge her – husk at modellerne på udsalg hurtigt ryger!

Få dit soveværelse til at syne større med spejle

Udover at et spejl har et praktisk formål i indretningen, så har det også en anden funktion. Det får nemlig din soveværelse indretning til at syne langt mere lys og luftig og får rummet til at syne meget større, end det egentlig er.


En nem og praktisk løsning på at få spejle i soveværelset er at indsætte dem på skabene til garderoben. På den måde slår du to fluer med et smæk!

Bestil skydelåger med spejl online ved at klikke her – så bliver det vist ikke nemmere.

Lyse farver overalt

En god ide som soveværelse inspiration er masser af lyse farver i rummet. Indret soveværelset med lyse farver og oplev hvordan rummet åbner sig op og ser både større og mere rart ud.


Lyder det kedeligt med hvidt, hvidt og hvidt? Bare rolig – farverne behøver ikke kun at være hvid.

Du kan sagtens variere det med sandfarvet, lys grå og andre lignende farver. Undgå de tunge og mørke farver, så skal du nok blive glad for din soveværelse indretning.

Grønne planter – æstetisk og smukt

Grønne planter er på mode og med god grund! De giver nemlig dit hjem et smukt og lækkert udtryk og så er de en dejlig afbrydelse af de rene linjer.

Vælg planter med dybe, mørkegrønne farver og store blade i din soveværelses indretning.

Soveværelse inspiration – grønne planter:


  • Pilea
  • Fredslilje
  • Pengetræ
  • Calathea Orbifolia
  • Gummitræ

Hylder med ting, du holder af

Et par dekorative hylder i soveværelset gør underværker for indretningen. Undgå at fylde hylderne med ”tunge” ting som kasser og lign., men stil i stedet ting du holder af på hylderne.


Det kan være planter, billeder eller søde figurer. Hylder skaber personlighed og hygge i værelset.

Held og lykke med din soveværelse indretning! Forhåbentlig fandt du masser af soveværelse inspiration her på siden.