Ideer til lille entre Indretning

Entre indretning betyder faktisk mere, end du måske lige går og tror. Entreen er nemlig det første vi ser, når vi træder ind i hjemmet. Derfor er entre indretningen vores gæsters første indtryk af indretning og stil i hjemmet. Samtidig har entreen en praktisk funktion, og der skal helst være masser af plads til sko og jakker.

Vil du have hele din indretning af entreen til at gå op i en højere enhed, så bliv her på siden.

Desværre er entreen ofte et glemt rum, når det kommer til indretning. Men nu er det på tide at ændre det – faktisk kan din entre indretning med ret få midler blive imødekommende, lys og lækker samtidig med, at du har masser af plads til opbevaring. Det gælder også selvom du har en lille entre eller en smal entre.

Indretning af smal entre

Mange entreer er små eller smalle rum. Med for meget tøj, sko, tasker og så videre stående fremme, så kommer rummet desværre hurtigt til at virke småt og en smule klaustrofobisk.

Tricket er at få gulvet fri, gemme det meste af tøjet væk i et smalt garderobeskab samt tilføje lyse farver på væggene, og det hele skal gerne krydres med personlige genstande og dejlige minder.

Generelt i en smal entre, eller en lille entre i det hele taget gælder det om at:

  • Bruge lyse farver, både på væg og til interiør
  • Sørge for at møblerne er smalle
  • Kun have de nødvendige jakker hængende fremme
  • Masser af opbevaringskasser til småting
  • Små ting, der giver personlighed: et ur, et billede eller en personlig dekoration / arvestykke
  • Indret din entre, så du får et lækkert og imødekommende rum!
  • Invester i et smalt garderobeskab

Entrebænk fra Bobo online. Køb her.

Plads til sko, jakker og sko


I entreen skal der naturligvis være masser af plads til vores overtøj og sko. Men desværre kan det hurtigt få rummet til at virke mindre, hvis det hele hænger fremme på en knage. Derfor er det vigtigt at investere i et skab, som ikke er så dybt.

Desværre er de fleste garderobeskabe omkring 50 cm. dybe, hvilket hurtigt bliver meget i en lille smal gang. Derudover tager et skab meget plads og spildplads, blandt andet fordi der er luft fra skabets top og op til loftet.
Dette problem kan du faktisk løse ret enkelt ved at investere i et par skydelåger. Heldigvis behøver det hverken at være dyrt eller besværligt at købe skydelåger. Faktisk kan du nemt og bekvemt købe dem online – også selvom du har behov for at købe skydelåger på mål.

Hvis du synes det lyder besværligt at købe dine skydelåger på internettet, så behøver du ikke være bange for at det er mere besværligt end at købe i en fysisk butik. Faktisk er det både nemmere og billigere at købe skydelåger online, og der er altid folk bag skærmen, som sidder klar til at hjælpe dig.

Få hjælp fra eksperterne her

Skydelåger er en kæmpe fordel i indretningen af entreen fordi det netop ikke fylder så meget i dybden. Samtidig får du udnyttet hele pladsen mellem gulv og loft, og der skal ikke være plads til at åbne låger, men de kan blot skydes til side.

Spar fordyrende mellemled – billigere pris til dig

Når du køber dine skydelåger online, så slipper du nemlig for at betale for det fordyrende mellemled, som er butikken. På den måde får du dine skydelåger til en markant lavere pris end hvis du skulle ud og købe dem i butikken.
Køb dine skydelåger til entreen hos Decoslide, der er eksperter i netop skydelåger. Du kan både købe låger på mål eller efter standardmål. Køber du med standardmål får du dem allerede indenfor 48 timer.
Skal du bruge specialmål, så har du dem indenfor 5 – 10 hverdage.

Bestil online allerede i dag, og dine skydelåger kan blive sendt afsted fra lageret i morgen!

Er du blevet nysgerrig på at høre mere?
Kontakt Decoslide her

Gode muligheder for opbevaring i entre indretningen

Entreen er det førstehåndsindtryk, som gæster får af hjemmet. Vil du gerne give et indtryk af et stort og luftigt rum, med plads til både opbevaring og et hyggeligt indtryk? Så gælder det om at have masser af muligheder for opbevaring, så der ikke ligger for mange ting og roder rundt.

Når der er mindre rod og løse ting i din entre indretning vil det betyde, at rummet kommer til at virke større og mere overskuelige.
Opbevaringskasser til alle de forskellige ting er næsten et must-have i entre indretningen. Især om vinteren skal der findes plads til huer, vanter, cykellygter og meget mere. Så er det virkelig dejligt, at alt har sin plads og du ikke skal bruge tid på at lede efter det.

Det er især også en fordel hvis I har børn i hjemmet, så de nemmere kan finde deres ting og ligge dem på plads.

Køb praktiske opbevaringskasser her

Få entreen til at syne større end den er: Brug spejle!

Udover at et spejl har en meget praktisk funktion i entreen, så får det også rummet til at virke både større og lysere. Med det rette spejl i din entre indretning vil dine gæster blive overrasket, når de træder ind i dit hjem! Rummet vil nemlig virke markant større.

Du kan vælge mellem mange typer af spejle. Det er muligt at sætte et på væggen, som på den måde både er en dekorativ detalje og samtidig praktisk, så du kan se dig selv i spejlet, inden du går ud ad døren.

Hvis du har garderobeskab med skydelåger, har du også muligheden for at få spejle installeret på skydelågerne. Det er en super smart pladsbesparende løsning, som rigtig mange ikke kan undvære, når de først har fået det. I et stort spejl kan du nemlig se dig selv fra top til tå, så du kan se hvordan hele dit outfit tager sig ud, inden du skal ud ad døren.

Et ur – vær altid på pletten!

En anden uundværlig ting, når vi snakker om ideer til entre indretning er et ur! Men jeg kigger jo bare på min mobil, tænker du måske. Men med et ur får du mulighed for blot at kigge op på væggen, og du er dermed et skridt tættere på at blive mindre afhængig af din telefon. Derudover behøver et ur ikke kun at være en praktisk foranstaltning.

I forskellige møbelbutikker og designbutikker kan du købe smukke ure, der er en dekoration på væggen når det først kommer op.

Køb flot vægur her

Husk de personlige detaljer

I entreen skal der også være plads til enkelte personlige detaljer. Dine gæster skal jo gerne kunne se, at det netop er dit hjem, som de er gået ind i. 

De personlige ting kan være en plante, billeder af familien eller måske et arvestykke i form af et møbel, vase eller anden pyntegenstand. 

Flere tip til indretning af entre 

Når det kommer til entre indretning, så gælder det nogengange om at tænke lidt ud af boksen. En entre behøver ikke kun at være et kedeligt, minimalistisk rum hvor der kun er praktiske ting som plads til opbevaring og en knagerække.

Derfor har vi her samlet flere sjove og gode ideer til entreindretning, som du kan lade dig inspirere af eller måske ligefrem benytte forslagene i din indretning. 

Personlig, men praktisk

Vil du gerne have at din entre balancerer perfekt mellem at være praktisk og have atmosfære og personlighed? Så kan det godt være en svær balance, men det er trods alt muligt. 

Læs med her og få inspiration til din entre indretning. 

Brug mest lyse farver

Overordnet får lyse farver et rum til at virke større, mens mørke farver får det til at virke mere kompakt og hyggeligt.

Hvis du har en ret stor og rummelig entre, så kan du fint benytte dig af lidt mørkere nuancer. Men nu er det jo sådan, at de fleste af os har en ret lille, og ofte smal entre i vores hjem. Og her er det for det meste pænest at holde sig til de lyse farver som hvid, beige, sandfarvet og andre farver i den dur. 

Gå efter smalle møbler

Når det kommer til en indretning af en smal entre, så er det en god ide at undgå store, dybe møbler, som hurtigt ender med at tage en stor del af gulvarealet. Heldigvis har mange møbelbutikker et udvalg af entremøbler, hvor der netop er tænkt på, at de skal være smalle og således kunne passe ind i en smal entre indretning. 

Knagerække og skab

Du har garanteret kun to-tre jakker som du aktivt bruger, men alligevel bugner knagerækkerne af jakker i alle former og farver. Kender du det? 

Vær lidt kritisk med hvad du har hængende fremme på knagerækken. Så undgår du at rummet hurtigt kommer til at virke mindre og måske en anelse klaustrofobisk. Samtidig bliver det nemmere at holde orden i din entre indretning. 

Held og lykke med din entre indretning!