Garderobeindretning

Vejen til din nye garderobeindretning findes her!

Drømmer du om en overskuelig garderobeindretning, der nærmest fortæller dig hvad du skal have på, og præcis hvor dine ting er? Så er du landet det rette sted. Her på siden finder du et hav af tips og konkrete måder du kan indrette din garderobe på, så den bliver både smuk og nem at overskue.

Skræddersy din egen garderobe

Har du et lille soveværelse, men har behov for en stor og rummelig garderobe? Så er du ikke alene. Men heldigvis er der råd for dette. Du kan nemlig skræddersy din helt egen garderobeindretning, så den kommer til at passe præcis til dit hjem og din stil.


På nettet kan du købe skydelåger på mål, så de kan passe ind i ethvert hjem. I skabet bag skydelågerne har du uanede muligheder for at designe din helt egen garderobeindretning.

Slip for en rodet garderobeindretning – din nye garderobe er kun få klik væk! 

Design din garderobeindretning online

Det behøver slet ikke være besværligt eller at tage lang tid at få designet, købt og leveret din nye garderobeindretning. Det hele kan nemlig gøres på nettet!

Hos Decoslide får du muligheden for at købe skydelåger og garderobeindretning på en ny og unik måde. Det hele foregår nemlig online, men det betyder bestemt ikke at der er slækket på hverken kvalitet eller service. Du får bare det hele til en væsentlig lavere pris end i butik.

Dine afsendes varer direkte fra lageret, og så slipper du for at betale for butikken som det fordyrende mellemled!


Vælger du garderobeindretning fra Decoslide kan du vælge mellem et kæmpe udvalg af unikke tilpasningsmuligheder!

  • Design størrelse på hylder, samt antal hylder
  • Så meget bøjleplads du har behov for
  • Smarte trådkurve til garderobeindretningen
  • Mulighed for spejl på skydelågen til dit skab
  • Masser af service
  • Utrolig lave priser!
  • 30 dages gratis returfragt

Klik og se meget mere om Decoslides unikke muligheder for garderobeindretning 

Endelig plads nok på hylderne!

Slut med små hylder, hvor der alligevel aldrig rigtig er plads nok. Når du vælger en garderobe indretning med store, rummelige hylder, så slipper du for at skulle mase dit tøj ind og ende med kedeligt og krøllet tøj. 

Når du selv kan indrette din garderobe, så betyder det også at du har muligheden for endelig at få de store, lækre hylder som du altid har drømt om. 

Den perfekte garderobeindretning giver plads til hylder i passende størrelser. Selvom der er lækkert med store hylder, så har du garanteret også småting, som ville passe bedst på en lille hylde. 

Når du vælger at bygge din egen garderobe og garderobeindretning, så kan du faktisk selv designe og skræddersy garderoben og hylderne til netop dit behov. 

Hvilken løsning passer bedst til dig?

Se mange flere mulige hylder til din garderobeindretning her 

Arranger dit tøj i trådkurve til skab

Trådkurve er den sikre vej til en garderobeindretning, der er nem at gå til. Trådkurve til skabet er et lille stativ, der nærmest er som en kommode. Hver “skuffe” i kommoden er så en trådkurv, hvori du kan opbevare småting som undertøj eller nylonstrømper.

Vælger du lækre trådkurve i god kvalitet, så vil du opleve at det går som en leg at trække dem ud og skubbe dem ind. Så snart de er trukket ud kan du se, præcis hvad kurven indeholder. Det er altså slut med at rode det hele igennem for at finde det du leder efter. 

Trådkurve er en meget populær løsning til en god garderobeindretning, og derfor findes der også mange forskellige kvaliteter og varianter på markedet. Her kan det godt betale sig at være vågen – læs videre og find ud af hvorfor. 

Mange af de billige trådkurve kører ikke med kuglelejer, men glider i stedet direkte hen af metallet. Det kan være fint, hvis du ikke bruger indholder i trådkurven så ofte, men desværre vil kurvene hurtigt begynde at “binde” når de skal trækkes ind og ud.

Derudover kan billige trådkurve være dårligt udført, så små spidse ender af ståltrådene stikker ud og prikker hul på dine nye nylonstrømper eller yndlingssweater. 

Kig derfor efter kvalitet, når du køber. 

Hos Decoslide kan du vælge mellem trådkurve i lige den størrelse du vil have og de kører på kuglelejer. 

Se mange flere mulige løsninger på trådkurve til din garderobeindretning her

Er du til den billige udgave, så kan du højst sandsynligt blive tilfreds med kurve fra byggemarkedet 10 – 4. Se billige trådkurve her.  

Plads til sko, skjorter, og meget mere

Det geniale ved en personlig og skræddersyet garderobeindretning er, at du får masser af plads til lige præcis det, som du har. 

Hvis du for eksempel har mange sko, så har du rig mulighed for at skabe plads til det i din garderobeindretning. Med sko på stativer slipper du for sko der ligger oven i hinanden og bliver støvede og beskidte. Samtidig får du med det samme mere overskuelighed over dine sko og du kan altid se hvilke sko du har, og dermed vælge dem, der passer lige til dit outfit.

Sidehængt skostativ er en genial og pladsbesparende måde at have sko opbevaret på. Er det noget for dig? Se mere her. 

Bøjlestang – hvor mange skjorter har du?

Krøllede skjorter er en saga blot! Har du behov for bøjlestænger i din garderobeindretning, så er det ingen forhindring, hvis du har valgt en garderobe med skydelåger.

Se hvordan du indretter dig med bøjlestang her – eksperterne hos Decoslide er klar til at hjælpe dig 

Lys i din garderobe

Hvis du har din garderobe i soveværelset, så er det ikke sikkert at du har så mange lamper i rummet. Det er jo trods alt et rum du sover i det meste af tiden.

Derfor giver det i mange tilfælde mening at investere i lys til din garderobe. Det er endnu en fordel ved at anvende skydelåger i garderoben – så har du nemlig loftet i garderoben hvori du uden problemer kan få installeret små og elegante spotlights. Så bliver det endnu nemmere at overskue din garderobeindretning.

7 ting du ikke vidste om garderobeindretning, der vil ændre din stil for altid

Selvom du måske ikke tror det, så har vores garderobeindretning meget at sige i forhold til hvad vi ender med at tage på, og hvilken stil vi har i det hele taget. Eller – måske rettere – hvor stilet vi er.

For hvis dit tøj ligger i krøllede, uoverskuelige bunker, så ender du garanteret ofte med at bruge det samme tøj igen og igen. Måske finder du tit dig selv midt i den klassiske situation: Du kigger på en garderobe fyldt med tøj, men du har intet at tage på.

Bare rolig – hjælpen er på vej! Læs vores 7 hemmelige tips til garderobeindretningen, der med garanti vil gøre dig mere selvsikker og stilet, når det kommer til dit tøjvalg.

Mindre er mere

De fleste af os har et skab, der bugner af tøj. Sommerkjoler, cocktailkjoler, et uendeligt antal jeans (selvom du kun går i to par), masser af toppe der er lidt for små eller forvaskede og så videre…

Hemmeligheden er: Sorter! Ryd op og ryd ud. Vær kritisk i din gennemgang af ALT dit tøj. Lav en bunke til genbrug, en bunke du lige skal overveje til næste dag, og så en bunke af det tøj, som du rent faktisk bruger og er glad for.

Det kommer bag på de fleste, hvor lille den tredje bunke egentlig er. Men det positive ved denne tilgang er, at du nu har muligheden for at få en langt mere overskuelig garderobe og garderobeindretning. Dette bringer os videre til næste punkt.

Overskuelighed er ”the key”

Overskuelighed. Det, som vi alle stræber efter, men alligevel er så svært at opnå, netop når det kommer til vores garderobe.

Men faktisk behøver det ikke være så kompliceret. Det kræver bare, at du er villig til at gentænke hele din garderobe. Det betyder at de små ting som sokker, undertøj og lignende placeres i passende trådkurve til skabet eller i en lille kurv på hylden. På den måde kan du nemt hive det ud, og se hvad du har. Undgå at tøjet samler sig i rodede bunker, hvor du alligevel ikke kan se hvad der er hvad.

Med en overskuelig garderobeindretning slipper du for at dit yndlingstøj pludselig har gemt sig inde bagved, eller de der lækre jeans du fik på tilbud aldrig rigtig bliver brugt. Hav det hele foran dig, og du vil med det samme opleve, hvor nemt det er at vælge tøj hver dag.

Skydelåger er geniale til din nye garderobeindretning

At finde det helt rigtige garderobeskab er vigtigere for din indretning, end du måske lige gik og troede. Smykke skydelåger, der går i et med indretningen og endda byder på masser af skabsplads er for mange blevet deres løsning på den bedst mulige garderobeindretning.

Det smarte ved skydelåger er, at de ikke er ligeså klodsede som et traditionelt garderobeskab, men derimod bidrager til noget godt i din bolig. På den måde får du udnyttet hele pladsen mellem gulv og loft. Skydelågerne kører i skinner, der monteres i loft og gulv.

Når du trækker en skydelåge til siden vil du med det samme få et stort overblik over din garderobeindretning, og det vil for altid være nemmere at overskue dit tøj og alle dine ting. Derudover kan skydelågerne installeres i stort set alle rum, og er også særdeles velegnede til små rum, hvor et traditionelt skab hurtigt vil komme til at syne stort og klodset.

Et stort spejl – se dig selv og bliv mere stilet

Et spejl, hvor du kan se dig selv fra top til tå er endnu en hemmelighed bag en god garderobeindretning, der inspirerer dig til en god stil hver dag.

At kunne se hele din kropsfigur giver bare noget andet, end når du kigger dig selv i spejlet på badeværelset. Et stort spejl er derfor værd at investere i, hvis du gerne vil se top-lækker ud hver dag, inden du går ud af døren.

Udover den stilmæssige fordel, så kan du også nyde, at et spejl får rummet til at virke markant større end det egentlig er. Mangler du pladsen til et spejl, så kan du med fordel overveje at investere i skydelåger med spejl.

Det visuelle – arranger tøjet på bøjler, skostativer osv.

Det betyder meget, at dit tøj og hele din garderobeindretning er til at overskue, når du åbner skabet. Hvis du bare ser en kæmpe krøllet rodebunke, så finder du næppe meget inspiration til aftenens outfit, og du ender måske med at tage det samme på, som du plejer.

Sørg for, at alle dine skjorter og så videre hænger pænt på bøjler, så de ikke bliver krøllet sammen til ukendelighed. Hav også dine t-shirts og langærmede sorteret hver for sig, eller på en anden måde, der giver mening for dig. På den måde kan du nemt gå til din garderobe, når du skal have tøj på.

Undgå kiksede impulskøb

Nu hvor du er igennem den værste oprydning og sortering, så er det på sin plads også at tænke på din fremtidige garderobeindretning. Hvis den ikke skal ende som kaos igen er det vigtigt at du tænker over hvad du køber.

Har vi ikke alle de der impulskøb liggende i skabet? Det tøj, der er så godt som nyt, fordi det kun har været brugt én gang…

Undgå dette i fremtiden ved at lade være med at blive fristet for meget af gode tilbud, eller en spontan ide om at købe nyt tøj fordi du skal på date / til firmafest eller hvad det nu måtte være. Sørg for, at når du køber tøj, så er det noget du rent faktisk ønsker dig og mangler. Det er vejen til en god og overskuelig garderobeindretning; også på sigt.

Husk kreativiteten – sammensæt nye outfits

Bare fordi din garderobeindretning nu er mindre og mere minimalistisk, så betyder det bestemt ikke, at det behøver at være kedeligt. Tænk i nye baner og find nye måder at sammensætte dit tøj på.
Du kan garanteret bruge din grå cardigan med andet end de sorte jeans… Vær kreativ, og vær ikke bange for at prøve nye ting.
Held og lykke med din nye garderobeindretning!