Byg selv garderobeskab

Det perfekte klædeskab – byg selv garderobeskab og bliv herre i eget hus!


Har du overvejet at bygge dit garderobeskab selv, men er bekymret for om projektet bliver overvældende, dyrt og besværligt? Bare rolig. Du behøver hverken at være tømrer eller ingeniør for at konstruere din egen garderobe. Bliv her på siden, og kom i gang med det spændende projekt allerede i dag!

Når du skal købe ind til din garderobe

Du kan finde de fleste materialer online. Klik dem hjem til din adresse, og byg selv garderobeskab på ganske få dage. Det kræver blot, at du ved hvor du skal lede. Men det kan vi hjælpe dig med her.

Gå til Decoslide og køb lækre kvalitetsgarderober på mål. Hvis du køber standardmål afsendes de direkte fra lageret, og du har dem i løbet af 2 dage.

I jagten på det perfekte garderobeskab opdager du måske hurtigt, at det er noget af en opgave du er kommet på. For der findes virkelig et væld af garderobeskabe derude, men sjældent det perfekte for netop dig. Det kan du komme uden om ved at bygge dit garderobeskab selv.

Her på siden guider vi dig igennem projektet fra start til slut og viser dig hvor du finder materialer og inspiration til en fornuftig pris.

Byg selv garderobeskab med skydelåger

Du kan vælge at gå mange forskellige veje, når du gerne vil bygge din garderobe selv. Hvis du gerne vil have en nem og funktionel løsning, som ikke kræver den helt store renovering i hjemmet, så kan du overveje skydelåger.

Fordelen ved skydelåger er at du netop får muligheden for at lave en byg selv garderobe med alverden individuelle tilpasningsmuligheder.

Det er den perfekte løsning, hvis du gerne vil bygge garderoben selv, men uden at du skal bruge dagevis på at samle og bygge selve garderoben.

Hos Decoslide kan du vælge at indrette din egen garderobe med trådkurve, hylder, skuffer, plads til sko og meget mere.

Sådan monterer du skydelåger i dit hjem

Hvis du vælger skydelåger som metode til din byg selv garderobe, så skal du montere skydelågerne i både loft og gulv. Det er ikke noget der tager særlig lang tid, og du får du udførlig vejledning med. Hvis du går i stå, så er hjælpen aldrig mere end et telefonopkald væk.

Du finder også videoer og yderligere guides på decoslides hjemmeside – klik her og gå i gang med dit byg selv garderobeskab allerede i dag!

Husk at være opmærksom på, at denne form for byg selv garderobeskab ikke kan flyttes igen. Det er derfor den mest oplagt løsning for dig, der ejer din bolig.

Fordele ved at vælge skydelåger til byg selv garderobeskab:

Når du vælger at montere skydelåger frem for andre løsninger, så opnår du en masse fordele og det bliver på mange måder både nemmere og mere overskueligt for dig at bygge garderobeskab selv.

Nemt og billigt at købe online

Når du køber online hos Decoslide får du maser af god service, og der sidder altid nogen klar bag skærmen til at hjælpe dig. Du behøver hverken at være ekspert i garderobeskabe eller IT for at kunne købe den helt rigtige løsning til dig online. Hvis du stadig er i tvivl, så husk at du helt ekstraordiinært har 30 dages fuld returret.

Du udnytter din væg som en del af garderobeskabet

Skulle du byg selv garderobeskab helt fra bunden, så skulle du egentlig i gang med at lave fire sider. Men det behøver du ikke med skydelåger, for her udnytter du den bagerste væg som bagside af skabet. Det gør det både nemmere og hurtigere at bygge hele din garderobe.


Mere plads til opbevaring

Med indbyggede skydelåger opnår du også den store fordel, at du faktisk får udnyttet hele pladsen mellem gulv og loft. Det vil sige, at du faktisk slipper for et klodset klædeskab med et rum ovenpå, som du skal sørge for at tørre støv af på og så videre.

Mulighed for individuel garderobeindretning

Den sidste – og måske bedste – fordel er at du netop her virkelig kan lege med din garderobe og skabe den præcis som du gerne vil. Du kan have små hylder, store hylder, trådkurve og meget mere til. SE alt inden for garderobe indretning her.

Gode råd til dig der selv bygger garderobeskab

Det kan være overvældende at bygge noget selv. Måske har du svært ved at se det færdige resultat for dig, eller også er du bekymret for om budgettet løber løbsk, og du ender i en økonomisk knibe? Læs denne korte guide med gode og praktiske råd til dig, der selv skab bygge din garderobe.

I tvivl om størrelsen? Prøv at ligge aviser på gulvet!

Ja – det lyder måske lidt mærkeligt. Men hvis du har svært ved at forestille dig hvor dybt eller bredt dit nye klædeskab skal være, så er det et lille fif at klippe aviser ud og ligge dem på gulvet der hvor de kommer til at stå. Ikke nok med at selve skabet så er nemme at ”rykke rundt med” – du får også et godt indtryk af hvor meget gulvplads du har til overs, når du er færdig med at bygge din garderobe.

Prut om prisen – det ka’ ofte betale sig

De fleste sælgere er lige så interesseret i at gøre en god handel, som du er. Derfor vil vil naturligvis gerne sælge dig deres produkter frem for at du går til over konkurrenten og ligger dine penge der. Vær derfor ikke bange for at gribe telefonen og spørge ind til både priser på produkter, levering eller muligheder for rabat. Det er virkelig guld værd at få slået et par tusind kroner af prisen, især når du bygger selv og gerne vil holde en fornuftig pris.

Hvis du ikke er vant til det, kan det måske føles akavet først men efter lidt øvelse og en succesoplevelse bliver du hurtig en haj til det!


Læg et budget

Det gode, gamle fornuftige budget er stadig en sikker vinder. Skriv det i hånden eller i et excelark på computeren, og find ud af hvad dit hjemmelavede garderobeskab cirka kommer til at koste. Start med at lave budget over den garderobe du virkelig gerne vil have – uden at spare på noget. Herefter kan du nedjustere, så prisen rammer det beløb du havde regnet med. På den måde undgår du at hele budgettet vælter, og du får samtidig en fin ide om hvor meget eller lidt økonomisk råderum du har.

Med disse råd kommer du forhåbentlig snart i mål med dit projekt med at bygge dit eget skab. Husk at en byg selv garderobeskab er næsten den bedste garderobe du kan få, da den jo er bygget specielt til dig og dit hjem!